...

Har så mycket som flygger runt i huvudet just nu men inget jag vill ta här...

Netto öppnar imorn så blir väl att man går dit och kollar om där e något kul!

Måste spy lite galla över folk -- Ja jag är ung och har barn och ingen direkt utbildning men vet ni vad alla har inte samma prioriteringar i livet jag väljer Familj och sen karriären och kan inte folk aceptera det så kan ni FUCK OFF! orkar inte må dåligt över att folk försöker trycka ner mig pga av att jag e ung och priorieterar familjen först det e mitt val så enkelt e det ...
ÄLSKAR MIN FAMILJ!
Varför kan man inte som ung förälder få ett grattis när man väntar barn fick det varken med jamie eller saga och det sårade mig något fruktansvärt som om jag inte va värld det för jag var ung! Jag orkar inte höra alla åsikter från folk om att jag är ung mamma det är så det är DEAL WITH IT!
Dom värsta är min egen släkt som ska ha en miljon åsikter iställer för att kunna gratulera och hålla sina åsikter för sig själv, jag vet redan vad ni tänker jag behöver inte höra det för det sårar faktiskt en väldigt mycket!!!


Och till lite roligare nyheter!
Grattis Petra och Peter Hoppas vekligen allt går vägen men det gör det alldeles säkert :-) Hela välden håller tummarna för er !! :-)

inte alls bra på att uppdatera

nej jag vet att jag inte uppdaterar så ofta men orkar helt enkelt inte....
Jamie och saga har verkligen vissat syskonkärlek hela vecka uschh inte så kul men men så blir det ju..
titti är på semester i bara hehe kommer väl hem imorn när dom kommer och hämtar barnen...
blir alltså barnfria lördag till söndag men inte mycket fritt för det utan ska måla klart barnens rum...

Sitter även och håller tummarna på ett hus vi har kollat lite på så vi får se hur det går med det :-)

annars inte mycket!

uppdatering

Valborg hände inte världs mycket grillade lite med mamma,alf, emil, micke och linda och deras son kristoffer som e i samma ålder som jamie så dom hade skit kul hela kvällen...
fredagen hände inte heller så mycket jamie och daniel spelade golf på gräsmattan nästan hela dagen och gjorde dom på lördagen med fast på kvällen där åt vi sushi som jag hade gjort blev skit gott älskar sushi fast andvände rökt lax istället för rå mycket godare så tycket jag!

Fick även 3små kattungar nu i helgen skit söta Tovas andra kull :-) får vi se om chleo med får eller om hon bara e sken gravid återstår bara att vänta!

hmmm vad mer ... inte mycket faktiskt

ska börja med körtkortet snart blir halvintensiv kurs känns bra med det lite längre tid att plugga hehe e inte så jätte road av att plugga men men vad gör man inte för sitt körkort :-P

Ska även läsa klart mina gymnasium betyg nu till hösten väntar bara på papperna om det så jag kan skicka in dom och få en start datum!

Barnen börjar jue dagis till Augusti ska bli intressant att se vilket dagis det blir!