nya saker

ja då e man ny bilägare :-) en ford mondeo 94 med AC så man överlever sommaren hehe...
Var även loppis idag blev faktiskt inte så mycket lite små saker och en ny soffa skit snygg....
imorn blir det golf för pojkarna och shopping för oss töser :-) se om vi hittar något till jamies födelsedag eller något...
idag blir det lite myskväll med älsklingen :-D

Blev en liten N85



Uppdrag granskning

Många överförmyndare sköter inte sitt uppdrag så bra som de borde - och det här har drabbat Sanna. Hennes arv efter pappan, som omkom i samband med Estonia-olyckan, försvann.


Uppdrag granskning

Efter olyckan betalade försäkringsbolag ut över 500.000 kronor till hans enda dotter - och eftersom Sannas mamma inte kunde ta hand om dottern så fick en överförmyndare ansvar för arvet tills Sanna blev vuxen. Men sedan uppdagades sanningen - av de 509.400 kronorna fanns det bara 77 öre kvar på kontot.

Mamman tog ut pengarna
Det var mamman som under åren tagit ut pengarna - utan att överförmyndaren ifrågasatt om pengarna verkligen gick till Sanna.

-Det gick väl till privata skulder, som inte hade med Sanna att göra, säger mamman.

SVT:s Uppdrag granskning har gått igenom länsstyrelsernas kontroll över landets överförmyndare de senaste två åren - och i fyra av 10 fall hittades felaktigheter. Och det är stora skillnader mellan hur kommunerna sköter uppgiften att förvalta andras pengar.

-Det finns de som kan lagstiftningen utan och innan och är ambitiösa. Och de finns överförmyndare som saknar kompetens och tar det hela med en klackspark, säger Lars Schill, jurist på länsstyrelsen i Västra Götaland.


*-*Upptäckte en sak när jag såg programet Det är inspelat i Lilla Perstorp hehe *-*


bilder



Saga kör bil



Jamie bebis på nytt hehe



Saga i vårvärmen



Mmm Pasta!







Saga min trollunge!






Celina och Saga!

har kollat på mobil!

ja då har man kollat runder lite efter någon ny mobil då mina bara lever knappt 1år av någon konstig andledning men men så e det väl med dagens mobiler mer design än kvalitet!
Har provat alla möjliga märken men dom lever inte så länge med mig!
Hittade 2stycken ska kolla lite närmare på dom i affären bara!

Sony Ericsson W715 Garnet Black




nokia 5800 xpressmusic


PåskHelgen

daniel har varit ledig sen i torsdags men börjar imorn igen....
Har inte gjort så mycket som vi skulle ha gjort men men det blir så ibland

Torsdagen gick åt att bara ta det lungt daniel jobbade ju ändå halv dag
Fredags grillade vi och gick en runda
Lördag var vi i Bara och åt påskmiddag
Söndag grillade vi med Mamma och Mormor
Måndag gick en runda och varit ute nästan hela dagen åt lite lunch ute och sen kom jenny/peter och celina och vi åt lite tårta då celina fyllde år igår så sen gick vi upp till mamma som bjöd på tacos namnam....!

Stackars Jamie

Min lilla påg fick örat upp rivet igår av en katt!
Stackaren hade inte ens rört eller gjort något mot katten när den hoppade på honom och rev upp örat på han tyvärr blev det ju inte ett rent snitt heller så får hålla koll på det så det inte blir infektion fick tvätta rent det imorse och sätta ett plåster då det bara blödde hela tiden.
Ska be Bvc kolla på det imorn med tror jag så jag kan lugna hjärtat!

Älskar detta vädret e så skönt med blev dunder förkyld i helgen och köpte den nya otrivin comp och skit bra var den kunde andas i natt WOOHOO!

Daniel jobbar halv dag torsdag sen ledig fram till tisdag om inget akut händer i huset som gör att dom måste jobba!
Ska mest vara hemma och fixa lite och så barnen kan vara ute annars ska vi bara till pappa på lördag och äta lite påskmiddag och se om jag kan få pengar till körkortet ska ju snart börja med det ju!

tagit lite nya bilder på barnen ska bara ta in dom på datan så åker dom upp här med!!

Går magsjuka i huset här uschh inget kul vill verkligen inte ha det och håller tummarna för att jag inte ska få det.
Jamie och saga har haft en mild form av det men var bara diare som tur e och det e ju bara att byta blöja eller ja tjata på jamie blöja med då han inte har det om dagarna längre!

mamma mamma femtioelva gånger i natt!

Jamie har nog kommit 1gång i halvtimmen hela natten så nu e man trött men vi fick ändå sovmorgon till halv 10 så det var ju skönt....
Saga och jamie har lite feber idag men så blir det ibland och saga sover fortfarande men får väl snart gå ner med en flaska till henne så hon inte svälter helt ihjäl hehe har ju inte så mycket att ta av direkt!!
A kommer nog ner en stund med E skulle hjälpa henne med lite papper sen så.....
Annars inte så mycket som händer idag ska nog till öppnaföskolan imorn och sen på fredag så ska jamie till örondoktorn på fredag får vi se vad dom säger!
Helgen ta det lungt tror jag och be daniel måla lite annars inget han har ju jouren så!