Packning pågår!

Ja då flyttar man imorn så kommer inte ha internet eller telefon förrän 30e igen :-( hoppas internet kommer igång direkt också dom trodde det men man vet aldrig!
har packat hela veckan men känns som man inte packat något då jag har haft mycket i skåp och gaderober.... men daniel har flyttat över en hel del säckar och lådor till linda redan :-) så inte så mycket kvar imorn och på lördag!!
Jamie och saga åker till farmor och farfar imorn blir skönt men samtidigt tomt.....
Dom har sovit i samma rum sen igår och det e hemskt jamie väcker saga men jamie e en liten terror och kommer altid vara min lilla bin laden tihi!!!
usch kommer sakna min små första helgen utan dom, jamie har som max varit borta 1natt och saga aldrig så får se hur det går men blir nog bra....

Uppdaterar så fort internet funkar igen !!!!!

Helg!

Sitter med färg i håret då jag ska bli lite mörkare så jag blir av med det orange i mitt hår!
Ska man upp tidigt imorn
*Lämna pengar i Ekeby
*väla handla lite kläder samt grejer till hunden!
*landskorna och göra klart daniels tattoo
*Daniels föräldrar för snabb kaffe
*pappa för kaffe samt få lite saker
*daniels syster fyller 35år
*hem

Lägenheten!

Okej har nu suttit i Paint och försökt rita upp våran nya lägenhet blev ganska bra men skalan stämmer inte riktigt!




Titti

Ja då har man ett litet till skott i familjen!
Fick en liten förtidig 20års present i from av en liten Titti!
En liten tik på 12veckor blaning av strövare/Svensk-Dansk gårdshun/Labbe och den e skit söt får ta nån bild på den sen och lägga upp!!

Vänner

Känner mig så tom vissa dagar har allt men samtidigt fattasdet något....
Vill ha en vän som verkligen finns där i vått och tort och jag kan prata med allt om.....
Har bra vänner men ingen som verkligen finns där alltid, Hade en sådan självsvän men hon togs ifrån mej  vet inte om det e därför jag inte vågar släppa in någon på det visset igen eller om det helt enkelt inte dykt upp någon sådan än!?

Där är 4 speciela tösser som har plats i mitt hjärta men tyvärr e dom inte där alltid och vill det men vet inte om det e på det visset vi är tillsammans?!

Har haft bra vänner genom livet men ingen av dom har fastna
Väldigt många försvann när jag fick barn och många av mina vänner glömmer att jag finns där för att kunna följa med ut och tycker det e kul att komma ut eller bara ta en kopp kaffe eller liknande

Varför glömms man bort????

Jag är en enkel tjej som säger vad jag tycker och tänker och
försöker ta hand om alla men när kan jag börja tänka på mej själv??

Ensam Sara Söker!


ehhhhh

Blond eller något fan va onte mitt hår gör nu!!!
Fick ett ryck och ville bli blond igår efter varit rödhårig hmm inte bra resultatet efter 3avfärgningar blev clown orange!!!
Jag dör!!!
fick blondera det en gång till AJJJJJAJJJJ!!!
blev lite mindre orange men räddaren  mamma hade 2färger hemma en askblond och en mörkblond!
Än så länge e det en jävla blaning av smått orange mörk blont och blondt men har fortfarande den mörkblonda färgen kvar men mitt huvud lider!!!!


Flytt?!

Ja om allt går som det ska så flyttar man om ca 3veckor lite panik vad jag ska börja packa ner kanske tavlor och lite sånt??

Vattenkopper

Jamie har fått vattenkopper får se om saga med får det så e det nån som känner för vattenkopper så slå en ping så kan vi ha vattenkopps Party :-P

Så daniels tattoo får vänta igen!!

Mina Ego

2003
2004
2005
2006
2007
2008
2008

Nu va det klippt!

Ja då va det gjort klippte av 3decimerter på håret :-o känns skit konstigt men var faktiskt skönt att bli av med ska vi se om jag vågar förga det blont eller om det får vänta ett tag tror jag väntar tills jag vant mig vid detta korta.... PS kommer bild snart ska bara vänja mig heheh!

Har även börjat med ett piller som ökar ämnesomsättningen och det funkar faktiskt 8hg på 2dagar inte ändrat min kost mer än jag hade gjort innan och e fortfarande ute och går mycket men gick inte ner något för det innan så behövde nog det känner mig lite piggare också så vi får se om det fortsätter eller om det bara va nu i början!

Till helgen  e daniel LEDIG :-) supper glad har inte varit ledig på eveigheter!!!
Ska till madde på lördag göra klart hans tattoo och söndag skulle nog roger + nathalie  komma men kan inte åka iväg nånstanas på söndag då daniel har jour!